SVERIGE-SAMTAL 3: Ebba Busch

  visningar 150,295

Henrik Jönsson

10 dagar sedan

Henrik samtalar med Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch tillsammans med sin vän och konservative hus-sosse Jan Emanuel!
Det blir högt och lågt, allvar och glädje - samt GOTT och ONT rörande Sveriges framtid!
🥇 Stöd mig via Patreon:
www.patreon.com/HenrikJonsson
📞 Stöd mig via Swish: 1234 12 75 02
🅿 Stöd mig via PayPal: henrik@henrikjonsson.com
🎥 Se alla mina videos här:
svfrom.info

Kommentarer
A B
A B 7 timmar sedan
Jag håller på Ebba Busch i husköpet! Sanningen är ju att motparten hotade med att svartmåla Ebba om hon inte drog tillbaka husköpet. Då skulle jag också bli het och nu håller ju gubbjäveln på lyckas. Han spelar gammal och bräcklig utan minne, fy fan vilken äckelgubbe!
Nabill Dunberg
Nabill Dunberg 12 timmar sedan
Liksom segregation finns ju redan kan man inte bara fixa det som varit och komma över och försöka göra det som e bäst för svenskarna folket inte bara som enskilda grupper vill
oyun papağanı
oyun papağanı 14 timmar sedan
Hon är definitivt den vackraste svenska partiledaren jag någonsin sett, med Dadgostar som tvåa. Sen när det gäller svensk politik så finns det 8 helt olika smaker: - Socialdemokrater som läst bibeln (KD) - Socialdemokrater som läst Marx (V) - Socialdemokrater som älskar att progressivt plocka svamp i skogen (MP) - Socialdemokrater som hatar invandrare (KD) - Socialdemokrater som älskar skolan (L) - Socialdemokrater som mjölkar kossor (C) - Socialdemokrater som vill starta eget (M) - Socialdemokrater som är med i facket (S) Beroende på vilken du väljer så justeras landets skatter, räntor, bidrag o asylintag med upp till +/- 2%. Så vid det här laget röstar jag nog på den snyggaste. Inget förändras eller blir gjort iallafall, så jag kan lika bra ha lite ögongodis på TV:n (♪ Flickorna på två - åhå hå ♪).
Olle Lindskog
Olle Lindskog 15 timmar sedan
SVT måste skämmas ögonen ur sig. Det är precis den här typen av "vuxna" diskussioner vi behöver. Vi kan inte basera det politiska klimatet på att kasta skit på varandra och lyfta fram vad andra inte gjort. Jag skulle gärna se fler allmänna diskussioner där politiker umgås och diskuterar vart man vill föra Sverige i en ärlig och respektfull dialog. Jag skulle också vilja se mer av vad politiker har för vision framåt. Det är trots allt framtiden vi skall leva i.
sune stjern
sune stjern 19 timmar sedan
VIll man få ordning på SVERIGE måste ALLA partier bytes UT ! dessa har endast själv intresse och tillhör LÖGN MAFFIAN ! Direkt demokrati och tjänstemannaansvar och fullständigt transparens ett måste ! Vi måste ha ärliga hederliga människor som vill leda SVERIGE ! behåller vi befintliga falska politiker kommer SVERIGE att gå under ABSOLUT ! Denna rappakalja är totalt meningslös och tyvärr kommer inte att lösa SVERIGES problem !....
niduoe stre
niduoe stre Dag sedan
Har väntat på ett avsnitt med Ebba, mycket bra.
Greven
Greven Dag sedan
Det var ingen tråkig rolex yacht master 2 som Jan ligger inne med
Kerstin Sundgren
Kerstin Sundgren Dag sedan
Mycket intressant att höra olika meningar som till en del var lika. Men det stora problemet som ingen tog upp är den stora invandringen av människor som inte skulle ha fått komma in i Sverige. Ett fåtal kom från krigande land såsom Syrien. Resten kom som lycksökare att kunna leva i ett land där dom får allting såsom bostad, sjukhjälp, tandvård, arbetslöshetsunderstöd etc. Plus detta deras inkommande familjer som inte är små. Över 1.5 milj. människor som tagits sig till Sverige olagligt i princip, enär dom som flyktingar skall stanna i första land dom kommer till. Om Europa hade haft en gränskontroll och inte avskaffat denna, utan att förstå vad som kunde hända, hade Sverige int haft det problem dom har idag.Sveriges tro på att dom är en stormakt har fått regeringen att ta huvudlösa beslut. Det är inget fel att hjälpa andra, men välgörenhet börjar med familjen och landets egna invånare först! Inget land i världen, det borde även Ebba Busch inse, kan hjälpa alla. Det finns miljoner människor i världen som inte har dom möjligheter som svenska folket haft. Men tänk på att detta har inte kommit till svenskarna utan hårt arbete, framåtanda bland väl skolade ungdomar som lyckats i sina jobb, vare sig dom stått på fabriksgolvet, varit läkare, sjuksköterskor, kontorsanställda, affärsanställda eller jordbrukare. Sverige hade en gång en elit av vetenskapsutbildade människor som bidragit tillsammans med dom först nämnda. Idag har samhället förfallit till en massa idiotiska floskler över hur män och kvinnor är funtade. Jag gråter när jag hör dessa idiotiska utlägg. Den feministiska rörelsen har tagit död på svenskarnas logiska tänkande. Visst vill man hjälpa folk som har det svårt, men tro ej att det inte finns människor i världen som ”utnyttjar” detta.
Ready
Ready Dag sedan
Ebba är väldigt för människor, Speciellt dom hon kan tvinga till sig hus ifrån :)
niduoe stre
niduoe stre Dag sedan
Börja med att att slå ihop alla partier, så slipper folk frysa ut varandra.
KingPat
KingPat Dag sedan
"Sverige valde en annan ynkrygg väg". Var det så?
Daniel Anglevik
Daniel Anglevik Dag sedan
Världens kanske bästa politiska program.
Richard P
Richard P Dag sedan
Öh. Kallade Ebba Sveriges neutrala hållning för ynkrygglig väg? Ville hon hellre se Sverige ockuperat och evr sönderbombat?
Martin Nilsson
Martin Nilsson Dag sedan
Häftigt att se att tittarsiffrorna skjutit i höjden. Grattis Henrik! :)
Naz Morgan
Naz Morgan Dag sedan
Detta är nåt med glädje jag skulle betala för att stödja. Önska jag kunde säga detsamma för det jag utan glädje tvingas betala för. Henrik du är fantastisk.
John Björlin
John Björlin Dag sedan
Bjud in Ilan Sadé (MED) till diskussion?
majestickx
majestickx Dag sedan
Fria samtal & debatt. Mellan fyra väggar utan publik. Jag älskar det. 🔥🔥🔥🔥🙌
zijuiy wttuy
zijuiy wttuy Dag sedan
Ebba talar alltid i klartext, hon törs/vill föra fram att Sverige svek vårt grannland Norge när nazisterna invaderade under 2:a världskriget, Sverige stod och såg på !
MrD
MrD 2 dagar sedan
57:49 Trosfrågor haha :) blev det några trosfrågor den kvällen.
Gordon Cinematics
Gordon Cinematics 2 dagar sedan
Skulle vara spännande om Gustav Kasslerstrand samtalade med dig och jan.
Maggie Trupido
Maggie Trupido 2 dagar sedan
⚡❄🌬🌊🌜💈🌁💒☁☀🌀🌈🔥💧⭐🌟⛅ *På grund av kärlek. Gud sände sin son Jesus Kristus för att dö i vår plats. Tre dagar senare. Rose honom från de döda. Nu. Endast av Jesus Kristus.* *Gud har gett oss den eviga livets fria gåva. Han kommer att rädda och läka dig..* *(titta upp mot himlen och fråga honom))*
zijuiy wttuy
zijuiy wttuy Dag sedan
Var det inte hon som skulle skicka svenska jaktplan till Syrien och bomba lite till, i Jesus namn, på skattebetalarnas bekostnad? Jag antar att det inte regnade tillräckligt myck
Juan Umana Fuentes
Juan Umana Fuentes 2 dagar sedan
Varken crister och democrater hellre facister. Bytt namn på partiet!
SwedenMC
SwedenMC 2 dagar sedan
Bra debatt 🌹
Svennne
Svennne 2 dagar sedan
Ebba är inte höger och hon har tagit del i dagens problem. AFS har lösningar.
Dennis Eriksson
Dennis Eriksson 2 dagar sedan
Börja med att att slå ihop alla partier, så slipper folk frysa ut varandra.
Daniel Heidari
Daniel Heidari 2 dagar sedan
Mycket gott att lyssna på!
Eric Herlitz
Eric Herlitz 2 dagar sedan
Jan Emanuel måste vara världens sämsta sosse (enligt sossarna).
Pontus Frödén
Pontus Frödén 2 dagar sedan
Älskar detta program! Spenderar mycket hellre tid på din kanal än någon annan offentlig media, mycket bra jobbat Henrik!
Question the Truth - Querzion [One]
Question the Truth - Querzion [One] 2 dagar sedan
.... Det är kul att Ebba sitter och tycker att Svenskar valde en ynkrygg väg, hon skulle behöva lära sig mer om hur situationen faktiskt stod till, jag hade väldigt onda ögon till Sverige i många år, men så såg jag den här videon och det hela förändrades, han som gjord videon är inte Svensk vilket betyder att han inte har ett bias. svfrom.info/history/video/p5xtZaKVmL2OedQ Sverige var inte ynkryggar, de gjorde vad de kunde och tog varje tillfället i akt till att vara fria och personer som väljer en sida står alltid på fel sida, vilket är problemet mellan folk som tror på vad som är rätt eller fel. Självrättfärdigheten bygger problematik och den som är ynkryggen är den som ser sig själv som ett offer, man kan bara vara rädd för det man låter ha makt över sig själv.
Question the Truth - Querzion [One]
Question the Truth - Querzion [One] 2 dagar sedan
Sen har vi även uppå detta att svenskar faktiskt slogs mot nazister när de passerade kil till Norge, Sverige var även det tänkt att ockuperas, men då Tyskarna slogs på flera fronter, så hade de inte råd att attackera Sverige även om vi möjligen inte kunnat hålla ett motstånd längre än 1 månad.
1C3B3R6
1C3B3R6 2 dagar sedan
HJ lyckas där public service misslyckats i decennier, Makalöst. HJ som politiker nästa val? ;D
The Openminded Skeptic
The Openminded Skeptic 2 dagar sedan
Hade vi varit en normal skapelse hade vi haft psykologer och filosofer som styrde istället för fantasitomtar och kapitalister.
Cassie
Cassie 2 dagar sedan
Absolutely fantastic work!!!?
Lil Idiot
Lil Idiot 3 dagar sedan
Man måste ju också betona att Ebba leker så otroligt fin och bra när de diskuterar nazismen, hennes parti och kompispartiernas politiker och väljare är ganska snabba med kommunist-kortet.
Lil Idiot
Lil Idiot 3 dagar sedan
Att hon inte tror på att det finns partier som vill ont är ju ett skämt. Menar hon i riksdagen har hon kanske rätt, annars inte ens i närheten.
Zakaria Ziane
Zakaria Ziane 3 dagar sedan
Ointressanta
Zakaria Ziane
Zakaria Ziane 2 dagar sedan
@Cassie va vilka är ni ? hänger inte riktigt med
Cassie
Cassie 2 dagar sedan
Man får tillbaka tron på politiken när man hör er resonera! Tänk om den politiska debatten i Sverige höll denna höga klass!
norpan506
norpan506 3 dagar sedan
Var det inte hon som skulle skicka svenska jaktplan till Syrien och bomba lite till, i Jesus namn, på skattebetalarnas bekostnad? Jag antar att det inte regnade tillräckligt mycket granater när det kommer till hennes paradigm. Henrik är en bra moderator och Jan är en bra partner. Hursomhelst, vi behöver inte religion. Vi har filosofi. Men vissa tror att kristendomen har monopol på koncept som dygd.
Birger Jörl
Birger Jörl 3 dagar sedan
2 landsförrädare, inget att ödsla tid på att se
Saska Karlsson
Saska Karlsson 3 dagar sedan
Dags att börja ta in någon som är vänster?
Finnegan X
Finnegan X 3 dagar sedan
Så gynnsamt det måste vara för den borgerliga politiken att kunna stryka under vilken otrygg tid vi lever i.. Lika så att måla bilden av de onda mot de goda.. Att föra in hårdare och tuffare straff mot de onda.. för att skydda de goda.. låter ju logiskt! Jag hade haft mer respekt för Ebba's version av godhet om hon pratade mer om vikten av att visa mer förståelse för varför de onda är just onda.. Straff är nödvändigt.. men är det inte minst lika viktigt och kanske ännu viktigare att förebygga ondska.. genom att uppmuntra godhet? Jag menar inte att man ska dalta med brottslingar och låta onda gärningar gå obestraffade.. Men det är sällan jag hör från framförallt högerpartierna vad som kan göras för att ge kriminella individer som har hamnat fel ett bättre stöd att hitta rätt.. Det låter oftast som att de är kriminella bara för att det inte finns tillräckligt hårda straff.. Visst.. det behövs säkert justeras lite här och där i lagen.. Men som jag ser det så handlar det om att personer som begår brott.. I grund och botten saknar verktygen för att välja en god och hederlig väg.. de ser bara en möjlig väg för att överleva.. de har inte tid att fundera på om de borde eller inte.. för dem handlar det bara om ett sätt att överleva. Utan en trygg välgrundad uppfostran så finns det inga garantier att man hittar den vägen själv. Så.. hur gör vi när vi inte kan garantera att alla barn som föds eller kommer till Sverige kan garanteras en trygg och stabil uppväxt och inskolning i hur man deltager i en empatisk flock? Är det enda som biter.. att skrämma dem med helvetet kanske?
TheKimberlys
TheKimberlys 3 dagar sedan
Finns dessa avsnitten möjligtvis i poddformat?
Drabantor Greyhound
Drabantor Greyhound 3 dagar sedan
Äntligen ett vuxet samtal.
Rickard Sjöberg
Rickard Sjöberg 3 dagar sedan
Tyvärr hör Henrik till de som älskar höra sig själva tala.
Daenerys Targaryen
Daenerys Targaryen 3 dagar sedan
Att tro på gott och ont känns för svart/vitt. Väldigt få personer är 100% god eller ond. Oftast är vi i gråzonen.
Böné
Böné 3 dagar sedan
Varför ställs inte de mest relevanta frågorna? 1 Har du tagit del av de kalkyler som visar vilket år muslimer blir majoritet i Sverige med rådande politik? 2 Är islam förenligt med dina värderingar och vill du bo granne med praktiserande muslimer? 3 Vilken demografi vill du se i Sverige om 50 år? 4 Vilket folk i världen jobbar du främst för? 5 Är Sverige svenskarnas land? 6 Vet du hur hur många promille av jordens befolkning det är som utgörs av svenskar? 7 Är Sverige och svenska folket värt att bevara?
TV Channel
TV Channel 3 dagar sedan
för 1 timme sedan Information EN FARLIG SOPPA När man kokar en soppa på fläsk och nötkött då flyter flottet upp till ytan. Samma förhållanden gäller det när kokar är en samhällssoppa. Flottfläckarna lägger sig på ytan och breder ut sig sig. Vi ser dem varje dag i media. Politiker och direktörer och andra maktmänniskor som beviljar sig enorma löner och pensioner och avgångsvederlag och bonusar för dåligt utfört arbete samtidigt som de manar arbetare och lågavlönade att arbeta mer för lägre lön, allt för samhällets bästa. Eftersom det inte finns någon hålslev att skumma av med återstår det att ställa en fråga till flottklumparna som flyter omkring däruppe. Hur tror ni att ert beteende påverkar moralen hos er som vistas i den magra delen av soppan? Och som bär upp er och försörjer er? Och får betala priset för alla inskränkningar och försämringar som krävs för att ni ska kunna breda ut er däruppe. Antagligen bekymrar ni er inte alls över det eftersom ni inte vet vad moral är. Men kom ihåg! Om vreden växer därnere kan soppan börjar koka igen och då sprickar flottklumparna sönder och löser upp sig i atomer. Min Signatur : "GAMMAL ARBETARE".
Jonas
Jonas 3 dagar sedan
Storslagen produktion! Härligt med riktiga samtal där samtalstonen är normal och där man är lite mer filosofisk istället för dessa hätska debatter då man bara ljuger och kastar skit på varandra. Det formatet som Aftonbladet och andra MSM gillar att använda.
Din Mamma
Din Mamma 3 dagar sedan
Stoppa privatiseringar
Mikael Strom
Mikael Strom 3 dagar sedan
Hög höjd på denna debatt! Sakligt och jordnära. Kudos till er alla tre!
MikeAtTheCam
MikeAtTheCam 3 dagar sedan
Man får tillbaka tron på politiken när man hör er resonera! Tänk om den politiska debatten i Sverige höll denna höga klass!
foopyu nooui
foopyu nooui 3 dagar sedan
"Sverige valde en ynkrygg väg", inte lite väl hårt?
Kent Bergström
Kent Bergström 3 dagar sedan
Fantastiskt bra samtal, Ebba är riktigt skarp och Emanuel är Sossarnas bästa hopp tillsammans med Shekarabi.
mijuo roui
mijuo roui 4 dagar sedan
Bra att Ebba svarar Jan på samma nivå! (”Jag är längre än honom”)
nosse
nosse 4 dagar sedan
Hon är bra Ebba Busch! Bjud in Markus Allard
max gawehn
max gawehn 4 dagar sedan
svfrom.info/history/video/mMumhZrOrqmMhaY
foopyu nooui
foopyu nooui 3 dagar sedan
Nörd
Joakim Westesson
Joakim Westesson 4 dagar sedan
Fantastiskt intellekt hos alla parter,. Tack för en mycket bra och trevlig stund. PS. Ebba regerar!
Johan Bernath
Johan Bernath 4 dagar sedan
Henrik. jag gillar din kanal mycket. jag har bitvis respekt för dina medagare. men denna interview består av åtminstonde 2 deltagare som sitter och försöker tolka verkligeten de andra 90% som folk lider av. det gör ont. och oavsett vad politiker nu idag säger är det ord. ingen i sverige lyssnar längre på ord. vi vill se vad dessa överbetalda människor verkligen gör. inte vad de säger. det är röster från vardagliga arbetarklass.
Jalle är Jesus
Jalle är Jesus 4 dagar sedan
@mijuo roui Tycker Jan har fått tillräckligt med utrymme, är det inte bättre med någon ny?
mijuo roui
mijuo roui 4 dagar sedan
Ebba, Jimmie, Allard och Jan Emmanuel ! Hade varit lärorikt att lyssna på dessa !
GZA
GZA 4 dagar sedan
Föredrar hon bara Ebba Busch nu? Vill minnas att man alltid sa "Ebba Busch Thor".
Kent Bergström
Kent Bergström 3 dagar sedan
Hon är nyskilld från Thor :)
Toby G
Toby G 4 dagar sedan
På min topp-tio lista över förhatliga svenska människor så finns nog Jan Guillou med. Kommunist, antisemit, överklasslyngel.
noura roble
noura roble 4 dagar sedan
svfrom.info/history/video/l7qjh3uRsLtvcbY
George Freman
George Freman 4 dagar sedan
Ytterligare ett samtal.. !
seth strauss
seth strauss 4 dagar sedan
Detta borde släppas i podcast form
Aeonized
Aeonized 4 dagar sedan
Vad innebär en liten stat? Det innebär mer privatiseringar. Vad innebär en stark stat? Fungerande och lagom genomgripande regleringar.
robbie1996ify
robbie1996ify 4 dagar sedan
Tycker dessa samtal är guld, en mer mogen insikt i politiken utan pajkastning och smutskastning. Låta dessa individer vara sig själva och få bredda sig :)
Martin Andersson
Martin Andersson 4 dagar sedan
Ebba tror både på Evolutions teorin och Skapelse berättelsen, de båda går inte hand i hand milt sagt. En mycket klurig sits om man är Kristdemokrat. En sådan person skall inte vara i ställning att skapa riktlinjer för andra människor.
A Theer
A Theer 4 dagar sedan
En "sosse" med guld submariner, man bun och röd kostym...hyckleri på hög nivå...Jag tycker på riktigt synd om Sverige..pinsamt
A Theer
A Theer 4 dagar sedan
Som dessutom har tjänat merparten av sina stålar på flyktingar via flyktingboenden...
lars lundgren
lars lundgren 4 dagar sedan
Mycket bra samtal och bra information! Ett förslag är att utveckla diskussionen kring "hur mycket staten ska lägga sig människors liv". Som Ebba var inne på har vi idag en väldigt stor men i flera grundläggande avseenden svag statsmakt. Ytterligare det då fördömda men idag återupprättade "vad fan får vi för pengarna". Riksdagen tillsatte en utredning för flera år sedan som kom fram till att "ungefär 20-25 miljarder kronor" pytsar staten ut felaktigt. Och med felaktigt kan det handla om "icke ond tro" eller ren brottslighet. Utredningen kom själva fram till att största delen handlade om utbetalningar organiserad brottslighet. Swedbank blev bötfällt för att inte ha kontroll över sina kunder och förmedlat pengar som "skulle kunna komma" från brottslig verksamhet. Gott så. Svenska staten göder organiserad brottslighet och terrorism varje år med belopp som överstiger de tveksamma belopp som Swedbank hanterat under en tioårsperiod. Vad händer? Ingenting faktiskt. Frånsett de vanliga utspelen om att "jag är förbannad" från Strandhäll. Journalister skriver någon artikel sedan är allt som vanligt och pengaregnet fortsätter och ökar. För en libertarian måste det bli intressant att diskutera vad som är statens kärnuppgift! Är det att tillsätta nya råd för att dela ut pengar för att åtgärda en upplevd orättvisa. Hur många statliga myndigheter och råd ska stängas ned. Och inte minst hur mycket pengar skulle vi spara på det för att, om man då bedömer att det behövs, lägga på statens kärnverksamhet!
chding zuure
chding zuure 4 dagar sedan
Bjud in partiledaren Markus Allard!
Gustaf Grenabo
Gustaf Grenabo 4 dagar sedan
Nörd
Alejandro Del Cid
Alejandro Del Cid 4 dagar sedan
Jag delar inte Buschs påstående att det inte finns onda politiker i Sverige. Det finns många sådant t.ex. pedofiler i centerpartiet. Landsförrädare som Reinfeldt. Att islamisera Sverige är det väl att vilja ond en kultur ett land.
D-Vocal aka SneakPeak
D-Vocal aka SneakPeak 4 dagar sedan
Ebba, Jimmie, Allard och Jan Emmanuel ! Hade varit lärorikt att lyssna på dessa !
D-Vocal aka SneakPeak
D-Vocal aka SneakPeak 4 dagar sedan
@chding zuure Vad har det med det jag skrev om att göra? 🤔
chding zuure
chding zuure 4 dagar sedan
Hon säger "liten men stark stat" men hon verkar inte mena det när hon sedan resonerar kring det. I stil med hennes tyska partikamrater.
Fasctic
Fasctic 4 dagar sedan
Jag saknar "tor" i ebbas efternamn :(
sinloc
sinloc 4 dagar sedan
"Att människan är kapabel till att ljuga, till att mörda, att försöka tillskansa sig fördelar.." typ lura en äldre människa på dens fastighet.. Vad glad jag blir att vi har politiker som bryr sig.
Andreas Gustafsson
Andreas Gustafsson 4 dagar sedan
Bra samtal!
Elias Hjelm
Elias Hjelm 4 dagar sedan
Invandringen 2015-2021 har skadat Sverige
Gulan Hem
Gulan Hem 3 dagar sedan
Invandringen ända sedan slutet av 70-talet har skadat Sverige.
kalle stropp
kalle stropp 4 dagar sedan
My God!!! The ECHO-display will make people say “Holy Fuck” svfrom.info/history/video/d7h_eWzbrKZ9nbY
minor major
minor major 4 dagar sedan
Ebba Busch Trädhuggare
Tobias Larsson
Tobias Larsson 4 dagar sedan
Ebba asså. Jan-Emanuel ställer raka frågor. Men hon är återigen orm. Kan inte med den elaka lilla fan. Och Henrik, man märker hur du föraktar Jan-Emanuel och socialdemokrati. ”Ditt jäkla parti” och låter han knappt prata. Första och sista gången jag kollar på denna skit 😂
Butters Stotch
Butters Stotch 4 dagar sedan
Ebba är så otroligt vacker
tony kollberg
tony kollberg 4 dagar sedan
Väldigt bra och vuxen samtalsnivå! Skönt att slippa pajkastning och istället försöka skapa förståelse och samarbete med visioner igen.
mia wahlström
mia wahlström 4 dagar sedan
Stefan Löfven står bredvid islamist och Anne löv bredvid en pedofil. Det är sjukt😡😠
sannio komi
sannio komi 4 dagar sedan
Spontan reflektion: Rätt intressant att se könsfördelningen på politiska intellektuella samtal. Överväldigande män i kommentarsfältet.
JimmyNeutron7
JimmyNeutron7 4 dagar sedan
;)
Memeholic
Memeholic 4 dagar sedan
14:00 Det parti med MEST rötter i nazism är Sossarna. Det är klarlagt och den som inte kan historien borde läsa på. Lät att leta syndabock när man själv har garderoben full av skelett.
sannio komi
sannio komi 4 dagar sedan
46:11 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poprock and shock
Poprock and shock 5 dagar sedan
Vore bättre om inte progamledaren hade talfel.
Avased Business
Avased Business 5 dagar sedan
bästa videon hittlis, på riktigt, hoppas detta går viralt som fan
Filip Karlsson
Filip Karlsson 5 dagar sedan
Hon säger "liten men stark stat" men hon verkar inte mena det när hon sedan resonerar kring det. I stil med hennes tyska partikamrater.
Baher Magid
Baher Magid 5 dagar sedan
Kan du ta hanif bali med?
Erik Andersson
Erik Andersson 5 dagar sedan
Vid varje sådant här samtal Ni har haft, agiterar Jan Emanuel med känsla för att parti X borde kunna samarbeta med sossarna -och att de är lika och att de kan förbättra Sverige tillsammans etc etc... Varje gång får jag känslan av att besökarna gärna vill säga "javisst kan vi samarbeta med sossarna, men..." -utan att de riktigt fullföljer meningen. Kanske för att inte såra Jan Emanuel och och tittarna, kanske för att inte dribbla in sig i problematiska diskussioner som kan leda till problem. Så, efter några program nu, blir det därför allt mer tydligt att Jan Emanuel, (som jag tycker verkar toppen på många vis) liksom är en del av "elefanten i rummet". Vad som är tydligt för många (i vart fall på Twitter) är, att den nuvarande Socialdemokratiska partiledningen och statsminister och utrikesminister och.. (vi vet alla vilka de är) helt enkelt utgör ett stort problem för det socialdemokratiska partiet. Med sin toxiska politik och polariserande retorik lyckas man med konststycket att inte bara alienerar sig från alla andra partier (utom MP) utan också befolkningen och sina egna väljare. Så kära jan Emanuel - den socialdemokrati som du så talar så varmt för - och som även jag en gång röstat på - finns inte längre. De kanske kommer tillbaka en gång i framtiden, men definitivt inte så länge nuvarande gäng sitter i partiet. Och - det går inte att teama med ett parti på grund av att det "brukade" vara ett bra gäng/parti osv. Nu, består Sossarna av ett antal aggressiva mobbare som egentligen inte visar intresse för någonting annat än sina egna plånböcker - och de förtjänar inte att några andra partier hjälper dem att sitta kvar vid makten. Kanske, Jan Emanuel, är det bäst för socialdemokratin som helhet, om de får några år i opposition, så att dessa människor kan bytas ut, och nya (kanske du) kan få komma till tals igen om några år?
gtoss chddy
gtoss chddy 5 dagar sedan
Otroligt hög kvalitet på både samtalet och produktionen. Ser fram emot att se Henrik + Jan Emanuel med resten av partiledarna med!
Lars Cederberg
Lars Cederberg 5 dagar sedan
Bra sagt Ebba om Sossarna vara ynkrygg under kriget
Jesus Lingard
Jesus Lingard 5 dagar sedan
아하 그렇구나
Jonathan Hallberg
Jonathan Hallberg 5 dagar sedan
Hade gärna sett Ilan Sadé här i ett kommande avsnitt.
Pia Alshammar
Pia Alshammar 5 dagar sedan
Tack!
gtoss chddy
gtoss chddy 5 dagar sedan
Så jävla bra program och intressant diskussion IGEN, med ny gäst. Det här utklassar ju SVT fullständigt. Tänk om våra odugliga regeringspartier hade varit i närheten av Ebb
benjamin zanden
benjamin zanden 5 dagar sedan
Sjukt bra samtal men hade varit kul att få in någon som är vänster/sosse (Jan Emanuel räknas knappt). Hade gärna sätt lite mer debatt och olika åsikter.
Anneli Kullberg
Anneli Kullberg 5 dagar sedan
Åh Jan-Emanuel och Alexander Bard i ett Sverige samtal vore höjden av lycka
Comrade
Comrade 5 dagar sedan
46:11 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sanningen
Sanningen 5 dagar sedan
Spontan reflektion: Rätt intressant att se könsfördelningen på politiska intellektuella samtal. Överväldigande män i kommentarsfältet.
Kent Bergström
Kent Bergström 3 dagar sedan
Kvinnorna håller väl till på influenser kanalerna
Double Jumps
Double Jumps 5 dagar sedan
Du är verkligen helt fantastisk! Detta format med nyanserade debatter, där personerna får prata till punkt och där Jan Emanuel alltid letar likheter känns som något helt nytt. Dessutom är det otroligt välproducerat och professionellt. Du gör det jag önskade att Public Service hade gjort och de politiker som kommer hit beter sig på det vis jag hade önskat att alla andra politiker gjorde. Riktigt, riktigt bra jobbat Henrik.
Anna V.
Anna V. 5 dagar sedan
Intelligent, bildat och respektfullt samtal. Ebba gjorde ett gott intryck även om hon inte helt kunde avhålla sig ifrån "politikersvar" och vaga plattityder. Tyvärr kan jag som kristen ändå inte rösta på KD, utan ser mig tvungen att rösta på SD eller AfS. Har mycket hög respekt för Jan Emmanuels socialkonservativa socialism och för Henriks journalistik.
Viktor Klemming
Viktor Klemming 5 dagar sedan
Årets wingman: Henrik Jönsson. Vilken fucking bror. Styr omedelbart dejt åt nyskild Ebba med biffig alfa miljonär. Men om hon nekar honom pga att han är en ateistisk fucking sosse så vill jag bara säga att jag skulle gå i kyrkan, låta mig döpas & tas bakifrån av en präst varje Söndag i resten av mitt liv om det bara gav mig en enda dejt med Ebba. Så vare me re. Tjena, tjena!
Harry Barry
Harry Barry 4 dagar sedan
Viktor Klemming Du behöver Jesus.
Daz420
Daz420 5 dagar sedan
Vilken looser du är!
I dont know
I dont know 5 dagar sedan
Han sa väl att han var kristen.
Gabriel Maran
Gabriel Maran 5 dagar sedan
Jag förstår vad Ebba kommer ifrån när hon menar att det är hemsk att stoppa en hakkors i hennes famn men vafan Sverige blev inte invärderade för att det inte fanns någon strategisk poäng att invadera Norge och Sverige och Norge hade också väldigt mycket högre strategiska faktorer utanför järnmalmen. SVERIGE TOG INTE EN YNKYGG VÄG!!!
Filip Säterberg
Filip Säterberg 5 dagar sedan
"Sverige valde en ynkrygg väg", inte lite väl hårt?
S#03 - Jimmie Åkesson & Jan Emanuel: Sverige-samtal
1:55:51
S#01 - Alexander Bard: WOKE CAPITALISM
1:42:11
Henrik Jönsson
visningar 163tn
Arsenal vs Benfica | Watch Along Live
2:20:14
An Afternoon with Prince Harry & James Corden
17:04
The Late Late Show with James Corden
visningar 1,9mn
Konkurrenstillsyn i ett digitaliserat samhälle
3:37:55
Så ska IDENTITETSPOLITIK styra VÄRLDSEKONOMIN
22:25
30-årsfesten - Hela Föreställningen
3:01:54
Galenskaparna och After Shave - Official
visningar 421tn
Robert Gustafsson - Sveriges roligaste man
44:02
Robert Gustafsson - Official
visningar 545tn
Arsenal vs Benfica | Watch Along Live
2:20:14
An Afternoon with Prince Harry & James Corden
17:04
The Late Late Show with James Corden
visningar 1,9mn
Which Marble Track Is Best?
16:12
Wintergatan
visningar 231tn
Över Bordet #21 - Samuel "Sampev2" Stronegger
1:6:35